2016. okt 09.

Így jártam Aletta Ocean-nel

írta: Gál Bence Balázs
Így jártam Aletta Ocean-nel

A mozibüfében mindenféle emberrel összehoz a sors. Celebek, színészek, pornószínészek. Utóbbiakkal a találkozás kicsit kínos számomra, hiszen láttam őket meztelenül durvábbnál durvább szituációkban, esetleg ki is vertem rájuk. De, mégis ott áll előtted, kéri a kis nasiját, te meg próbálod nem elszólni magad, hogy nagy rajongója vagy. Biztos vagyok benne, hogy le tudják olvasni az arcomról az izgatottságot. Mondjuk szerintem a pornószínésznők egy kisebb százaléka azért űzi az ipart, mert szeretik, ha nézik őket a manusok, és maszturbálnak a filmjeikre. Úgy gondolom Aletta Ocean is ilyen.

Kiszolgálás közben olyanok jutnak eszembe, hogy vajon a pali, akivel jött, mit szól a hölgy foglalkozásához, vagy hogy hányadik fizetése után tudta belerakatni a melleibe, a szájába és a fenekébe a szilikont.

Interakciónk rövid, de legalább sokáig beszédtémát biztosítani a kollégákkal. Megvitatjuk, hogy szeretjük-e a filmjeit, mit szólunk a dolgokhoz, amiket bevállal a kamera előtt, és hogy szúrnánk-e. Ezzel is telik az idő. Magyarországon, véleményem szerint, a pornószínésznők megítélése nagyon negatív, pedig szerintem ez egy ugyan olyan foglalkozás, mint a többi, csak az ő munkaeszközük a testük, és nem egy számítógép vagy egy esztergapad. Erre lehet mondani, hogy az útszéli repettsarkú kurva is ezt csinálja, erre csak azt tudom mondani, hogy a kurváknak nincsen érdekképviselete, vagy maximum két hetente nemibetegségszűrése. A pornófilmek ugyanolyan komolysággal készülnek, mint mondjuk egy jelenet a Grace Klinikákból, smink, világítás, képkomponálás, jó, halálegyszerű, de legalább van.

Nem Aletta az első, akit eddigi karrierem során kiszolgáltam. Megfordult már a kezem alatt Michelle Wild és Mészáros Dóra is. Michelle Wild például boldog családanya. Mindig azt veszem észre, hogy ezek a nők a valóságban mennyire máshogy néznek ki. Mindig elcsodálkozom, mennyire átver a kamera.

Zárógondolatként csak annyit, hogy mindig érdemes nyitott szemmel járni, ki tudja, kivel hoz össze az élet.

Szólj hozzá

mozi pornó kiszolgálás büfé ocean aletta aletta ocean 18+